Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

Advies met een glimlach door Gijs

30-04-2024
Bij A18 Sierbestrating is het niet alleen de diversiteit aan hoogwaardige materialen die de aandacht trekt, maar ook de toewijding van het team om klanten te begeleiden naar de realisatie van prachtige buitenruimtes. In dit interview gaan we in gesprek met Gijs van Soolingen, een gepassioneerde verkoper en accountmanager bij A18 Sierbestrating.

 

Accountmanager

Gijs (20) begon vijf jaar geleden met een bijbaantje bij A18 Sierbestrating als expeditie/opslag medewerker op de zaterdag. Inmiddels wijdt hij zich aan de verkoop van sierbestrating en buitenmaterialen. Maar naast zijn werkzaamheden als verkoper is hij ook in opleiding voor accountmanager. Als accountmanager richt Gijs zich onder anderen op de zakelijke klant, zoals hoveniers en stratenmakers. Zijn taken omvatten het behandelen van vragen, het bieden van advies op locatie en persoonlijke bezoeken om ervoor te zorgen dat de zakelijke klanten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. 

 

Van ontwerp tot realisatie

Met een uitgebreide showtuin bij A18 Sierbestrating krijgen klanten de kans om de materialen te zien en Gijs begeleidt hen vanaf het begin van het proces tot aan het uitwerken van een offerte en order voor hun droomtuin. De uitdaging ligt voor Gijs in het verkopen aan particulieren, die vaak minder bekend zijn met de materialen. Gijs legt uit: "Wanneer hoveniers of stratenmakers hun klanten naar ons doorverwijzen, betekent dit één van de eerste stappen van hun tuintransformatie. Deze klanten komen vaak zonder enig idee naar ons toe, en het is daarom leuk en uitdagend om samen met hen de eerste stappen te zetten in het ontwerpproces van hun tuin. We starten met het visualiseren, bespreken kleuren en formaten, en creëren zo stap voor stap een ontwerp dat leidt tot een prachtige tuin."

 

Advies met een glimlach

Voor Gijs is de kracht van A18 Sierbestrating niet alleen de persoonlijke benadering en de bereidheid om met klanten mee te denken, maar vooral de glimlach in alle interacties. Gijs bevestigd: “Een glimlach kenmerkt elke stap, van het eerste contact tot de levering van materialen. We denken graag met de klanten mee, geven advies en communiceren open en eerlijk over de mogelijkheden rondom sierbestrating en toebehoren.” Het open karakter van het team en de mogelijkheid om ideeën tot uitvoering te brengen, maakten A18 Sierbestrating de ideale werkplek voor Gijs. "Wat mij aanspreekt bij A18 Sierbestrating is de ruimte voor eigen initiatieven. Als ik een idee heb, wordt dat serieus genomen en krijgt het de kans om te groeien."

 

De uitgebreide showtuin van A18 Sierbestrating biedt klanten een scala aan mogelijkheden, ondersteund door een team dat met hen meedenkt. Klanten kunnen rekenen op eerlijk advies, open communicatie en een gepersonaliseerde aanpak. Of het nu gaat om particulieren die hun droomtuin vorm willen geven of zakelijke klanten die betrouwbare partners zoeken, A18 Sierbestrating biedt een positieve ervaring.

 

Kom je ook eens langs?

Wil je A18 Sierbestrating zelf ervaren en ontdekken wat zij te bieden hebben? Met Gijs en zijn collega’s ben je verzekerd van een team dat klaarstaat om jouw dromen van een prachtige tuin te verwezenlijken. Ze zijn er om je te adviseren, te inspireren en materialen te leveren die passen bij jouw wensen en budget.